Fundația Medicală "Valeriu Ghereg" realizează o acțiune de cazare/alimentare și transport a personalului medical din serviciul anesteziologie reanimatologie al IMU
Pentru a proteja de infectare familiile și apropiații personalului medical ce luptă în prima linie cu pacienții infectați de COVID-19, și pentru lucrătorii medicali ce locuiesc în suburbii/raioane și întâlnesc dificultăți la deplasare spre serviciu și de la serviciu a fost oferit sediu de cazare de către Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei "AVE Copiii". Sediul este înzestrat cu toate necesare: bucătărie, cameră de duș, încălzire, odăi separate, cameră de odihnă, toată tehnica electrocasnică necesară, etc.

Alimentația întregului personal medical din secția Reanimare este, la fel, susținută atât de câteva companii din sfera alimentară precum compania JLC și Meat House, cât și din contul donațiilor financiare efectuate de către ceilalți contribuitori.

Vesela utilizată în cadrul alimentației personalului medical este de unică folosință, și a fost asigurată de către compania Auto Tyres. La fel compania Auto Tyres a oferit surse financiare pentru a putea asigura transportul personalului medical la serviciu și de la serviciu.

Le suntem recunoscători tuturor companiilor sus menționate și celorlalți agenți economici/persoane fizice pentru susținerea oferită!

Mulțumim ca oferiți sprijin lucrătorilor medicali în lupta cu COVID-19!
Susțineți Campania "Țara are nevoie de Terapie Intensivă!"
Made on
Tilda