Intubare Covid-19,
utilizând echipament de protecție
"Răspunzând nevoilor sistemului sanitar spitalicesc din R. Moldova, în scopul implementării măsurilor de prevenție a transmisiei virusului Covid-19 în spitale, precum și protecției anestiologilor-reanimatologi în timpul procedurilor de intubare a pacienților infectați, FCPC DataControl susține apelul Fundației Medicale "Valeriu Ghereg" de sporire a capacităților de protecție a personalului din prima linie.

Astfel, a fost realizat un dispozitiv de protecție, care pe lângă alte echipamente de protecție (videolaringoscop, echipamente protectie personala pentru zona 3) ar limita răspândirea infecției în timpul intubării. Pe cât de simplu, pe atât și de util, acest dispozitiv ar putea salva multe vieți!

Menționăm, că cu contribuția financiară a companiei DataContol, dispozitivele confecționate într-un atelier al unui agent economic local, au fost distribuite de către Fundația Medicală ,,ValeriuGhereg" la Spitalul Clinic Republican ,,Timofei Moșneaga", IMSP Institutul de Medicină Urgentă și IMSP SCM nr 1."
Intubare COVID-19

Intubarea pacientului utilizând echipamentul de protecție pentru COVID 19

*Pacientul în cazul dat nu este confirmat COVID-19, echipamentul este utilizat pentru obținerea deprinderilor practice de către personalul medical
Elaborare si producere in Moldova a unui dispozitiv de protectie in timpul intubarii pacient cu COVID-19


Contactați-ne pentru distribuire
Made on
Tilda