Campania "Țara are nevoie de Terapie Intensivă" continuă cu un nou parteneriat

În această săptămână am stabilit un nou parteneriat de succes în cadrul campaniei "Țara are nevoie de Terapie Intensivă". De această dată, în colaborare cu Compania Medico - Industrială Berhord Farmed am donat 4 aparate CPAP, 4 măști faciale CPAP și 4 măști nazale CPAP - toate în valoare de 700$ către Institutul de Medicină de Urgență și Spitalul Clinic Municipal Nr.1 din Chișinău.

Dispozitivele vor fi utilizate pentru suportul ventilator la pacienții cu forme severe de insuficiență respiratorie cauzate de COVID 19. Astfel, medicii vor obține ameliorarea funcției respiratorii și evitarea pe cât posibilă intubarea pacienților cu aceste afecțiuni.

Amintim că, Fundația Medicală "Valeriu Ghereg" a inițiat campania de colectare de fonduri și donații "Țara are nevoie de Terapie Intensivă" cu scopul de a fortifica capacitățile serviciilor Anesteziologie Terapie Intensivă (ATI) în tratamentul pacienților critici cu COVID- 19. Până în acest moment, în cadrul acestei campanii s-au solidarizat circa 27 agenți economici și oameni de afaceri, care au contribuit cu donații bănești, echipamente, consumabile medicale, iar pe pagina oficială a campaniei pe caritate.md au fost donați 78 444 lei. Ce am reușit să realizăm cu aceste fonduri găsiți în primul  raport financiar al campaniei. 

În contextul actual al luptei cu infecția Covid-19, Fundația Medicală „Valeriu Ghereg” face apel către societate pentru respectarea tuturor regulilor sanitare și de siguranță pentru prevenirea infectării cu noul tip de Coronovirus - Covid-19. La fel, cei care doresc să se implice în campania "Țara are nevoie de Terapie Intensivă" o pot face prin metodele indicate pe site www.viamed.md/campanie sau să ne contacteze la 079977810 pentru detalii.

Made on
Tilda