O nouă donație în cadrul Campaniei

 "Țara are nevoie de Terapie Intensivă!"

Compania Translogist System prin intermediul Fundației Medicale ”Valeriu Ghereg” a donat un videolaringoscop și lamele de intubare de unică folosință Spitalului Clinic Municipal Nr.1.  Echipamentul este unul extrem de important în tratarea pacienților critici suspecți sau confirmați cu noul virus COVID-19.

Utilizarea videolaringoscopului este indicată în toate ghidurile și protocoalele naționale și internaționale de tratament al pacienților critici infectați cu COVID-19. Acesta este folosit pentru intubarea/protejarea căilor aeriene la pacienții critici cu insuficiență respiratorie forma severă, sindrom de detresă respiratorie acută.

„Mulțumim companiei Translogist System pentru această donație. Astfel de instrumente fortifică serviciul anestezie în terapie intensivă, face procedura de intubare mai ușoară și ne permite să reducem riscul de infecție a personalului medical”, a menționat Ion Chesov, directorul executiv al Fundației Medicale ”Valeriu Ghereg” la evenimentul de înmânare a donației.

Amintim că, Fundația Medicală ”Valeriu Ghereg” desfășoară campania caritabilă "Țara are nevoie de Terapie Intensivă!" cu scopul de a colecta fonduri, echipamente și consumabile medicale ce ar contribui la  fortifica capacitățile serviciilor Anesteziologie Terapie Intensivă (ATI) în tratamentul pacienților critici cu COVID 19.  

Donațiile pot fi făcute pe pagina oficială a campaniei caritate.md, prin metodele de plată indicate pe site-ul fundației, dar și prin contactarea directă a membrilor fundației.
Made on
Tilda