Alpen Pharma a donat măști și mănuși
medicilor ce luptă cu Covid-19


Pe 4 iunie curent, în cadrul campaniei "Țara are nevoie de Terapie Intensivă", Fundația Medicală "Valeriu Ghereg" a recepționat cu titlu de donație un lot de 1500 mănuși și 1500 măști medicale din partea reprezențanței companiei "Alpen Pharma" în Moldova. Aceste echipamente vor fi repartizate cadrelor medicale din incinta Institutului de Medicină Urgentă.

Amintim că Fundația Medicală "Valeriu Ghereg" a inițiat o campanie de colectare de fonduri și donații cu scopul de a fortifica capacitățile serviciilor Anesteziologie Terapie Intensivă (ATI) în tratamentul pacienților critici cu COVID- 19. În cadrul acestei campanii s-au solidarizat circa 25 agenți economici și oameni de afaceri, care au contribuit cu donații bănești, echipamente, consumabile medicale, iar pe pagina oficială a campaniei pe caritate.md au fost donați până la momentul actual suma de 75 003 lei.

În contextul actual al luptei cu infecția Covid-19, Fundația Medicală „Valeriu Ghereg” continuă apelul de susținere a campaniei "Țara are nevoie de Terapie Intensivă".

Puteți dona direct de pe telefonul mobil prin:
✉️ SMS cu conținutul 634 la:
✔️ 2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
✔️ 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
sau https://www.caritate.md/donations/campania-tara-are-nevoie-de-terapie-intensiva

Made on
Tilda