FPCP DataControl se alătură campaniei de luptă împotriva răspândirii coronavirusului
În contextul numeroaselor probleme generate de extinderea pandemiei de coronavirus, sistemul medical din Republica Moldova, care se află într-o mare criză, are stringentă nevoie de donații serioase din partea mediului privat.
Este momentul oportun, ca fiecare să își aducă aportul și să susțină acțiunile instituțiilor medicale, îndreptate spre reducerea efectelor negative ale infectării cu COVID-19.

FPCP DataControl SRL se alătură efortului comun al societății, depus în vederea susținerii celor implicați în lupta cu pandemia COVID-19 și consideră, că doar prin măsuri concrete se va reuși oprirea răspândirii virusului.

Astfel, compania a decis să se solidarizeze acestui scop nobil și să sprijine cadrele medicale și pacienții infectați, donând dispozitive medicale și consumabile în valoare de 171 793,00 lei. Aceste bunuri vor fi distribuite instituțiilor spitalicești aflate în nevoie, cu ajutorul Fundației Medicale ,,Valeriu Ghereg".

Într-o perioadă dificilă pentru toți, cauzată de amenințări tot mai mari pentru sănătate, este important să acționăm imediat și să ne unim forțele. Ține de fiecare dintre noi să facem tot ce ne stă în putere pentru a avea grijă de sănătatea noastră și a celor din jur. De aceea, compania noastră se solidarizează și susține lupta contra răspândirii coronavirusului. Prin donația noastră ne dorim să venim în sprijinul spitalelor și pacienților cu dispozitive și consumabile, care vor fi ulterior distribuite instituțiilor spitalicești de către Fundația ,,Valeriu Ghereg"
Alexandru Grabazei
Directorul companiei DataControl

Acum este momentul să fim buni cetățeni, pentru că de aceasta depind sănătatea și viața noastră și a apropiaților noștri. Numai prin unire putem face față situației și putem depăși toate consecințele negative ale acestei pandemii!
Made on
Tilda